Cвiтанок

Тихий гомін лісу,
Ледь помітний контур трави,
Ранкові дерева на тлі
Прозорої павутини.
 
Десь далеко ведмідь косолапий
Перекинув глек тишини,
Здригнулась тихим відлунням
Велична крона сосни.

Прокидаються квітки тендітні,
Красуючись намистом роси,
Розтають під промінням сонця
Пута нічної імли.


Рецензии