Нiчне зiзнання

Яка чарівна тиха ніч,
Коли кохана спить людина
І зовсім поруч, віч - на - віч...
Ти так плекатимеш і сина.

Проситимеш міцного сну,
Біль переймаючи на себе,
Молитву вивчеш не одну
Та прихиляти будеш небо.

Щаслива жінка! Поруч він!
Дорослий хай та як хлопчисько,
Який вже трохи посивів -
Таке далеке, зовсім близько.

Салют кохання! Щастя мить!
У Бога наче на долонці...
Як солодко він зараз спить,
Бо поруч особисте Сонце!


"Ніжність - це коли ти розкриваєшся уві сні, а кохана людина раз за разом тебя накриває, обіймає та притискає до себе, щоб зігріти... Ніжність - це не кава у ліжко і не "я тебя обожнюю" після палкої ночі кохання..." (с)


Рецензии
Я ТЕБЯ ОБОЖАЮ!!!

Аскос   17.11.2010 18:03     Заявить о нарушении
Засмущал ))) С теплом и признательностью.

Яна Че   16.12.2010 21:35   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.