Зможу жити
Невже не чуєш мене, Боже!
Кохаю справді лиш його,
Та він не чує голосу мого...
Лиш біль у серці назавжди,
I Він, котрий не знає правди.
Ховаюсь від думок я i вiд друзів.
У нього - буде інша "муза".
I в мене буде інший, та не ТИ.
Хоч знаю, зможу й так я жити!
Свидетельство о публикации №110041608617
Сергей Дубцов 21.04.2010 19:08 Заявить о нарушении
Анеле Окнеидва 21.04.2010 23:10 Заявить о нарушении