Материнские советы сыну укр

Материнські поради (синові)

Служи мій синку, хоч це зараз і не модно
Та бути воїном завжди вважалось благородно -
Твій батько був матросом, дід солдатом -
Ну хтось же має нас сьогодні захищати!

***
Не бери ніколи ти чужого!
І не заздри тим, хто вже багатий...
Найцінніше у людини – це здоров’я
І коли є рідні - батько й мати.

***
Хоч як би тобі скрутно не було, моя дитино,
Ти завжди пам’ятай одне єдине -
Найкращий в світі друг - твоя матуся…
Все зрозумію і в усьому розберуся,
Допоможу чим можу, дам поради,
З тобою розділю невдачі, зради…
Гріха ти не вчини лиш перед Богом,
Знай – біди розбиваються за маминим порогом.

2002


Рецензии