***
Бігають на дворі весело крича,
Із вічною цікавістю дивляться на світ.
Все мало їм знання, все хочеться іще, іще…
Бо знають, що життя - цікаве!
Любіть життя таким, як є!
Не зважаючи на горе та печалі!
Подивись, на милу усмішку дітей
Та зникне все одразу, турботи та печалі!
Свидетельство о публикации №110041605405