Рослини
Руки попече...
***
Як листки її пом'яти –
Добре чути запах...
***
Носить з реп’яхів кожух
Мешканець доріг...
***
З ним вступають люди в бій -
Цей бур'ян-трава...
***
Оживе, хоч і засох,
Лісова рослина...
***
Наче килим, все вкрива
Добре знана нам...
***
У корінні безліч сил,
Їх віддасть нам...
***
Бородавки зчистить з тіл,
Звідси й назва –
Відповіді: кропива, м’яти, лопух, пирій, мох, трава, дивосил, чистотіл.
Свидетельство о публикации №110041604148