Дощ
Холодний і навіть нестерпний
Й краплини схожі на сльози
І руки вже терпнуть -
тримати парасюлю
Та я ще під дощем постОю
І трохи наберу собі води у долоні ,
Протру нею скроні
Й піду-
Від дощу ,від печалі-далі,
Все далі...
Свидетельство о публикации №110041507275