можем

Ми ще можем змінити,
хоч трошки.
Те, що дала нам доля важка.
Ми ще можем ,
давай? Це не важко,
просто будемо дихати разом.
Я -одне й непрірвенне коло,
з тебе легке повітря
в легені.
Пам ятаю я кожнеэ слово,
кожен погляд, хоч їх і замало.
Ти дивився серіали-
я спала..
Ти ніколи не згадував першим,
тільки було мені так замало,
загубившись у нашому треші.


Рецензии