квартира

У малій, прохолодній квартирі
ми сидім і солодко мовчим.
ми мовчим про нейздійсненні мрії,
І про те, що додолу схилив.

Ми не бачелись, й декілька років
без твоєї уваги пройшли.
А що зараз?-Закриті дороги
І здоровий мій глузд на межі...

Сильно довго з тобою тепрпіли,
і часу забогато пройшло,
ну тепер є все , що хотіли
я поруч, я тут..., ну і що..?

Ти нічого не можеш зробити,
у тебе стежка сама-по -собі.
Я мовчу, і закриті дороги
не відкриються, як не проси...


Рецензии