Прилетiв лелека
звив хатку у стрісі,
щастя недалеко,
у блакитній висі.
Ти скажи лелеко,
де моє кохання,
як на серці легко,
виконай прохання.
Щоб любий вернувся,
до мого подвір`я,
порадуй матусю,
щоб було весілля.
Свидетельство о публикации №110041503564