Троянди

Нам троянди не дають спокою,
Червоні й білі квіти розцвіли.
Ведуть розмову тихо між собою,
- Найкращі  ми завжди були.

Були красою королівських балів,
Дарують нас закохані чини.
Пелюстки білих і червоних чарів -
Приносять радість і біду вони.

Білі троянди - радість і кохання,
Червоні квіти сили надають.
В закоханих буває і терзання,
Коли колючками вони стають.

Нехай троянди зігрівають душі,
А чари їхні збуджують серця.
І розквітають квіти на воді і суші,
Щоб не було цій радості кінця.


Рецензии