Talehim

Gozumu acib derdli gordum dunyani,
Soyulmusam,duz ayaqdan basacan.
Sevinc nedir?Hec duymadim dadini,
Keder gordum,dogulub bu yasacan.

Biri noker imis,o birisi sah,
Qorxudan gozumun yasin silmirem.
Derdimi men kime soyleyim Allah,
Axi derdsiz adam tapa bilmirem.

Bacara bilmirem alin yazimla,
Belke gunahimla qosa yasibsan.
Haminin talehin ag bir varaga
Menim talehimi dasa yazibsan.

Mene komek eyle,mene imdad et,
Mende dag caparaq,qoy bir dag olum.
Dost-tanis yaninda qoy basi uca
Camaat icinde uzu ag olum..
               29.10.07
                BAKI


Рецензии