Що то? укр

Що то?
Чи паростки кохання,
Що розцвітуть як буйний сад?
Чи просто душекопирсання -
Життя вперед,
Думки назад...

Що то?
З небес благословіння,
Чи то диявольський пасаж?
Що краще?
Просто мертве серце?
Чи 300 вольт -
Прямий масаж?

О Боже,
Збережи від бруду-
Хай буде чистим джерело!
Лечу до Сонця,
Як шалена птаха!
Лечу…
Хоч зранене крило…

16.06.2008
 


Рецензии