Умылась родниковой водой укр

Умилася джерельною водою.

Умилася джерельною водою -
Зійшов бруд, сором , каяття,
Якщо вже завагітніла любов’ю -
Тобі вирішувати -
Чи аборт, чи то нове життя.
Любов -дитя,
Яке ще треба виносити,
В стражданнях, муках -
То таке життя…
Але, як Богу то угодно -
Буде викидень,
Не винні будуть в тому
А ні ти, ні я…
17.06.2008


Рецензии