Слушая музыку Мариконе Ветер укр

Я поринаю у майбутнє,
Я повертаюся в минуле
Звертаюсь до свого кохання,
Що все життя перевернуло.
То сльози радості і сльози болю,
То відчай і даремні сподівання
Це все навіяв «Вітер» Маріконе-
Мелодія розлуки та єднання
Грудень 2008


Рецензии