Юрию Ш. который работает в Испании укр

В далекій  чужині чомусь найсправжні,
Ті, хто на  батьківщині був би нарасхват,
Кого політикою вигнали своєю,
Так звані « Президенти», кум, брат, сват..

Що їм, зажиреним і ситим, до народу..
Не видно злиднів крізь броньове скло..
Їм треба Конче- Заспи прохолоду
І щоб у банки золото текло...

Яке їм діло до матусеньки старої,
Яка синочка виглядає у вікні...
І вже не сподівається нещасна,
Побачити його в багатстві, не в багні.

22.02.2010


Рецензии