О будущем укр

Про майбутнє


Думками поринаю я в майбутнє,
Де тільки Ти і Я-одна сім"я,
Хоч знаю, буде дуже скрутно,
Любов-то нас спасе, таке ім"я.

Залишаться позаду негаразди,
І відстань скоротиться до нуля,
Ти будеш на правах звичайно ж газди,
А я тихенько примощуся у руля.

Ні, я не хочу знову керувати,
На плечи взвалювати битовий тягар.
Я буду просто Жінка, просто мати,
А поряд ти, мій велетень, мій кам"яняр.

03.09.2008

   


Рецензии