Настя

Хороша дівчина Настася,якщо вона є тут,то це велике щастя.
Якщо ще п*яточку додати,то це капец і всім треба реготати.

Люблю її як подргу, нічого додати.
Знайомство не тривале, а звиклися і це велика перевага.

Ось, пара .а її нема, так тихо,і залишається лиш вчитись і мовчати.


Рецензии
Антон, красивый, стих, душевный!

Елена Ларская   13.04.2010 00:00     Заявить о нарушении
спасибі..

Антон Лучато   13.04.2010 00:05   Заявить о нарушении