Чи треба довгi роки...
Немає пори гірше.
Заважаєш.
Давай, іди скоріше...
Заважаєш.
Не там сидиш... чи стала...
Заважаєш.
Чого отут поклала...
Заважаєш.
Мені ще жити треба,
Яка в тобі потреба...
Заважаєш.
Якби ти де пропала...
Щоб дні не забирала...
Чи треба довгі роки,
Як вичавлені соки.
Немає пори гірше...
Але, буття миліше.
Свидетельство о публикации №110041207770