Знаю, що заважаю...

Знаю, що заважаю.
Це пам'ятаю, не переживай.
Раю, знаю – не маю,
все ж не лягаю я під трамвай.
Роки проходять твої,
а ти зі мною, мов у неволі...
Кроки не робиш свої,
змінити Трою у своїй долі...
О, ні - я не залежна!
Люблю безмежно. У цім вина.

2010р.


Рецензии