Якщо ти хочеш зробити мен боляче
зізнайся, що ти брехав.
Скажи, що життя зі мною було горем чи
зізнайся, що ти кохав.
;Що ти кохав без сну, без туги і без сліз,
що я була тобі, як янгол із небес,
що ти любив, обожнював мій сміх,
ходив за мною, наче вірний пес.
;
А я заплачу, мені боляче. Чому?!
Бо через тебе потонув весь світ.
Я серце віддала, кохаючи, тому
що я не думала, чи піде колись сніг.
І він пышов: весь сірий і тьмяний.
Розказував казки і цілував у щоки.
А ти ходив до мене сам не свій,
бо ти вже не любив мене, а поки:
Лиш воював з собою, в глибині душі.
Ти так хотів порвати своє серце,
натомість ти віддався сірій метушні,
а як хотів назад, все згадував "а де це?".
А я тебе чекаю, не сплю ночами я.
Я думала прийдеш, як знов розтане сніг,
хоч добре розумію- ти вже не повернешся.
забрав ти із собою мій плач, мій біль і навіть сміх.
Свидетельство о публикации №110041108537