Не треба помирати в д любов

Життя - це лише початок смерті,
Хтозна де її кінець.
Ми всі живем заради того,
Щоб померти,
Ніхто не вічній, навіть він.
Хочешь ти померти,
Але скажи заради чого,
За зраду ту, за ту любов
Що не дає спокою?
Прошу залиш цю думку позаду,
Тобі все я поясню:
Забудь його і відпусти,
Хай йде, якщо не має сили.
Не вір йому, але пробач,
Його відпустить небо щире.

Хай знає він,
Що ти не така, як всі.
Хай зрозуміє
Кого від себе відпустив.
Хай знає він, що с тобою
Засяє сонце яскравіше,
Хай знає, що без тебе
Загасне все на світі!
В твоєму сердці свічка згасає,
І рози пелюстки зав"яли.
Ніхто не вічний навіть він,
Без любові навіть квітка помирає!


Рецензии