Прошу тебе не вiдпускай мене

Без тебе я немов пташина в клітці
Любов і відчуття це як вода, вогонь
Якими чарами ти володіти вмієш?
Але прошу не відпускай мене.

Куди підеш і я в слід за тобою,
А може мед чи яд я там знайду?
Щоб ти була єдиною моєю,
Моє життя без тебе пустота

Без перестану губи цілував би ,
Ласкав би тебе,ніжна ти моя,
А мав би крила,в небо я злетів би,
Співав би пісню,жайвороном я.

Куди підеш і я в слід за тобою,
А може мед чи яд я там знайду?
Щоб ти була єдиною моєю,
Моє життя без тебе пустота

За руки візьмемось і ми з тобою разом,
Щаслива ти і я щасливий теж,
І цей вогонь. який іде від серця,
Горів,як вічний для мене і тебе.


Рецензии
Привет Земляку!

Якими чарами ти володіти вмієш?
Ласкав би тебе,ніжна ти моя,
Щоб ти була єдиною моєю,
Моє життя без тебе не життя.

Павел Горбунов   21.04.2010 23:35     Заявить о нарушении
Спасибо за рецензию!
Не понятно!

Василий Никонюк -Партия Регионов   22.04.2010 21:03   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.