Time to say Goodbye

Мой playcast -
It's Time to say Goodbye
Your Love is walking by
Your Pretty H.e.a.r.t. is Dangerous
Through Melting Sun of Thine.

At Midnight an' Moonlight
Your Will Shows - "Stays* "Aside" 
Your Desert Rose is living me
A Party Games Tonight.

*stays - должно быть stay, но, здесь маленькое исключение из правил - по грамматической основе англ. языка.


Рецензии