Sevenler gorusende

Gorunmez agil olur,
Sevenler gorusende.
Heyat bir nagil olur,
Sevenler gorusende.

Sevgi qelbde gul acir,
Aylar kecir il acir,
Sanki dasda dil acir,
Sevenler gorusende.

Cokekler dere olur,
Sevgi bir kere olur,
Dunya menzere olur,
Sevenler gorusende.

Aylar ile qovusur,
Bulbul gule qovusur,
Qusse-keder sovusur,
Sevenler gorusende.

Ayriliqda yad olur,
Ilahi imdad olur,
Ureklerde sad olur,
Sevenler gorusende.

Sevinc heddini asir,
Caylarda cosub-dasir,
Isaqda ser qosur,
Sevenler gorusende...
                14.02.2010
                Rostov-na-Donu


Рецензии