Seni unutmaga calisiram

Qelbimden silmisem adini daha,
Meni sen cox saldin esqde gunaha,
Her gun yalvariram qadir allaha,
Hesrete verdise alisiram men-
Seni unutmaga calisiram men..

Sen tuta bilmedin esqde yerini,
Ayirdin elimden oz ellerini,
Cirdim, yadigar sekillerini,
Indi ayriliqla barisiram men-
Seni unutmaga calisiram men..

Gordum ki,kederdir,qemdir o qaslar,
Gizlice suzuldu gozunden yaslar,
Bildim ki,hesretim bu gunden baslar,
Senin kederine qarisiram men-
Seni unutmaga calisiram men..

Duymadin sairin eziyyetini,
Sanki tapdaladin mehebbetimi,
Artirdin bu gunden esq hesretini,
Sanki ayriliqla yarisiram men-
SENI UNUTMAGA CALISIRAM MEN..

               29.03.2010
      Sankt-Peterburq


Рецензии