ATA

(atam Qaribalinin 57 yasi munasibetiyle)

Qurban olum ayaq qoyan dasina,
Ovladlarin dolansinlar basina,
Qedem qoydun elli yeddi yasina,
Daim seni ucalasan,ay ata..
Yuz yasinda qocalasan,ay ata..

Zalim felek bizi ayri salibdir,
Hesret bizi agusine alibdir,
Senin gozun yolum uste qalibdir,
Qayidaram quc alarsan,ay ata..
Yuz yasinda qocalasan,ay ata..

Эsaq Deniz ata ilkin varimiz,
Tanridan sonraki umidvarimiz,
Qisda isti ocaq,yazda baharimiz,
Basimizda tac olasan,ay ata..
Yuz yasinda qocalasan,ay ata..

03.03.2010
Rostov-na-Donu


Рецензии