***

             Все як раніше -
             Ранішня тиша.
             Ніби та сама
             Тільки весняна.

             Місяць і небо,
             Сонце і дощ,
             Вечір і ранок,
             Хмари і вітер...
             Стало весняним
             Навіть повітря.


Рецензии