Знов душу печаль огорнула

            Знов душу печаль огорнула
            Така, що й не передати.
            Дивлюся у наше минуле
            Й нічого не можу згадати.

            Нічого, щоб знов повернути
            Кохання, що так і не склалось.
            1 зараз не можу збагнути
            Хто винен в тому,що сталось?

            Минуле давно вже позаду,
            Майбутнього в нас немае.
            Забути б чужу пораду,
            Що й досі нас разом тримае.
 


Рецензии