Колюча

Закутана я знов у плащ колючий,
Боюся зняти – раптом буде біль.
Поріс у серці чагарник дрімучий,
Заплів туди дорогу чахлий хміль,

Акація сплелась з колючим дротом,
Троянди обнялися з будяком,
Усе припало пилом, брудом, потом,
Не розтрощити все це  й кулаком.

Бур’ян , що аж не видно горизонту
І павутиння липке по куткам.
Так хочу генерального ремонту,
Щоб  дати право на життя квіткам.

Боюся зняти свій наряд пекучий,
І з серця повиймати шпичаки.
Не хочу завдавати мук жагучих…
 Любов і сльози -  наче близнюки…
11.03.10


Рецензии