Досв дчений погляд, чоло з зморшками
Ще зовсім хлопчик, вже з колосальним досвідом
Скріплений клятвою - тяжкою життєвою прозою
Перше кохання, дружина - все закреслено
Все втрачено, осіло гнітючим осадом.
Людина честі - за будь-яку ціну дотримане слово
Але кому потрібна честь,
Якщо жити ні для кого, не потрібен нікому.
Чорні штори на них візерунки сонця
В душі біль, тривога - дуло біля скроні.
Рішучий погляд, палець лиш трохи тремтить
Стріляй скоріше - душа у розпачі кричить
І раптом плач, надірваний дитячий голос
Щож я роблю, я маю жити
У мене є заради кого!
Хоч серце крається без неї
Жага життя прокинулась у нього
Потрібно далі продовжити шлях
Для сина маленького
Крім невдалого самовбивці у нього немає нікого
Свидетельство о публикации №110040605864