Пропоную пiсню для Поплавського
Люблю співати і співати буду
Свої пісні співаю для людей
І ви зі мною їх співайте разом
Давайте разом заспіваємо усі
Хай пісня наша нас усіх єднає
І пісню нашу української землі
Від діда прадіда,щоб діти пам’ятали
Співайте всюди і хай линуть голоси
Хай пісня нашу славить Україну
Свою любов до рідної землі
Своєю піснею і мовою співаймо
Давайте разом заспіваємо усі
Хай пісня наша нас усіх єднає
І пісню нашу української землі
Від діда прадіда,щоб діти пам’ятали
Співають люди всюди на землі
В гаях зелених птахи теж співають
А українська пісня голоси
Ніхто так в світі краще не співає
Свидетельство о публикации №110040605267