Дзв нок

І  був дзвінок-
Короткий,але такий жаданий
Такий  омріяний у снах.
Та головного так і не сказали,
Хоча слова ті були на вустах.

"Люблю"-так хотілося сказати.
І так печально було на душі,
Але свідомості наказую:   "Мовчати!"
І серцю кажу:"Тихо,не кричи!

Не галасуй, що тобі боляче і важко,
Не хай не знає про мою любов."
І в трубку шепочу:"Усе прекрасно,
Коли мені подзвониш,любий ,знов?"

Я знаю,ти не віриш у мою байдужість
У холодність в моіх словах,
Бо ти ,так само,як і я,
За мною тужиш
І знаєш про те слово на вустах!


Рецензии