У книгарн

1

У книгарні, на підлозі, присягавсь мені в коханні,
Я не мала сил підвестись, я не мала сил піти,
Я не мала сил боротись з зглузду зводячим бажанням
І твої шалені очі не могла перемогти....

Приспів:
І навіщо мені небо, і навіщо мені зорі?
Якщо є ти у мене, якщо ми коханням хворі!
І навіщо мені ночі, і навіщо мені дні?
І навіщо мені люди, якщо в світі ми одні?

2

На даху в обіймах ночі запросив мене до шлюбу,
Я дивилась в твої очі і тремтіли мої губи,
Я боялась закричати, щоб тебе не налякати,
Я була така щаслива - мені хтілося літати...

Приспів:
І навіщо мені небо, і навіщо мені зорі?
Якщо є ти у мене, якщо ми коханням хворі!
І навіщо мені ночі, і навіщо мені дні?
І навіщо мені люди, якщо в світі ми одні?

3

І ніхто не зрозуміє, що? чому? і як так сталось?
І чому тепер один ти і чому тепер одна?
Зрозуміло, лиш, що пристрасть нам коханням поввижалась,
І кудись вона поділась, і кудись вона пішла!!!!!!!

Приспів:
І навіщо було небо, і навіщо були зорі?
Якщо був ти у мене,  ми були коханням хворі!
І навіщо були ночі, і навіщо були дні?
І навіщо були люди, якщо зараз ми одні?


Рецензии