Рай пекло

Напиши те, що хочеш,
Напиши те, що вважаєш за потрібне,
Забудь тихий шепіт чорних крил,
Забудь вчорашні думки і
те , що все потрібно міняти.
Вони ніколи не проллються на столі,
Вони назавжди залишаться в тобі.
А я буду співати і ходити широкими кроками через людей,
Забудь про все ,що так яскраво виглядало в чужих очах.
Ти ніколи не запам*ятаеш простої істини, що нічого крім життя не купиш.
Не купиш далекої пісні, не купиш слова-вони назавжди залишились між дванадцятою дванадцять
Їй знову несподобається правда - вона в неї інша.
Рай і пекло-все ,що нам треба , щоб бути щасливими.


Рецензии