Маленьке серце
Що б’ється в такт разом з моїм -
Це небо, квіти, полонини -
Захочеш, щоб було твоїм.
Але любов не продається,
Любов до рідної землі.
По Хортиці барвінком в’ється
І не залишиться в імлі.
Бо дух байдужості розтане,
Коли потрапиш в сад чудес:
В Дубовий гай, де стільки щастя,
Де дух весни іще не щез.
А ці фонтани на бульварах -
Безмежне щастя б’є ключем.
Будинки губляться у хмарах,
До сонця дістають плечем.
Два береги, мов два світи
З’єднав навік Дніпро грайливий.
З яскравим полум’ям ночей
Там Дніпрогес стоїть мрійливий.
І в світі дума завжди лине,
Про нас всі книги і кіно.
Козацька слава не загине -
В Європу зробимо вікно!
Маленьке серце Батьківщини,
Воно не знає роздоріжжя,
Тут щирий навіть шум машини:
Найкраще місто – Запоріжжя!
Свидетельство о публикации №110040507535
Юлия Рохмистрова 28.04.2010 18:44 Заявить о нарушении