В чн сть втратить вс сво права
Не зможе більше ставити питання.
На цьому все. Так просто. Двічі два.
І я твоя єдина і остання.
І Богу - Бог, а нам - весняний струм.
Неси мене крізь полум'я і зливи.
В моєму серці знову справжній бум -
Знання, що я роблю тебе щасливим...
28.03.10.
Свидетельство о публикации №110040308980