Filthy vampirique

Your bloody wishes
Impress my mind
It's so delicious,
My salty wine

I've lost my conscious
Rejected shame
Repeat your motions
Enjoy your game

Lay down, my prince of Darkness
I want to feel your touch
I want to be your Goddess
To be so yours...So much...

My tortured body
Please stop this pain
Filthy rhapsody
I'm so insane!

Your vicious kisses
Vampires bite
Now you're my Jesus
And I'm your Bride


Lay down, my prince of Darkness
I want to feel your touch
I want to be your Goddess
To be so yours...So much...


                26.03.2008


Рецензии