велик день

ВЕЛИК ДЕНЬ

Звон торжественный с утра
Православных извещает.
Что  Христос воскрес тогда
На горе в пещере тёмной.

Люди все кто православный
Жить вам в радости всегда.
И Исуса поминайте,
Чтобы жить, как он учил.

Чтоб хотели и могли
Встретить праздник до зари.
Встанем вместе на молитву
В день, когда воскрес Христос.

Дай нам боже силы всем
День за днём тебя любить.
И с тобою вместе жить
Путь твой праведный творить.

01.04.10 Ашхабад                Виктор Войтюк.


ВЕЛИК ДЕНЬ

З ранку дзвони скрізь лунають,
День святковий прославляють.
Всім народам сповіщають,
Що Христос воскрес в цей день.

Люди добрі – православні,
Щоб Вам в радості жилося,
Ви Ісуса поминайте,
І живіть як він навчив.

Щоб хотілось і моглося
Світле свято зустрічати.
Станьмо разом на молитву
В день коли він повернувся.

Дай ти боже сили нам,
День у день тебе любити,
І з тобою разом жити
По шляху твоєму йти.

23.04.08 Київ.             Віктор Войтюк.


Рецензии