Ти тiльки будь...

Ти тільки будь і більшого не треба!
Не вимагатиму у неба розуміння...
І, залишаючись світанками для тебе,
Благатиму лиш одного - терпіння!

Терпіння пережити долі відстань,
Бо скоротити час немає змоги,
Та вміння віднайти жадану пристань,
Де у душі не лишиться тривоги...

Ти просто будь: красивий, добрий, щирий,
Бо надихаєш до творінь від Бога.
Хай нагадають, як не стане віри,
Що все ж до щастя є своя дорога...

В словах - підтримка, а в очах - спокуса,
Які живуть лиш згадкою одною...
Душі бажання пам'ятати змусять,
Ти тільки поруч будь в думках зі мною.

01/04/10


Рецензии