Лежу непорушно

Лежу непорушно, як меблі в кімнаті
На ліжку у теплім махровім халаті,
Дивлюся в вікно і я бачу там небо
І зірку, що чимось так схожа на тебе...

Приспів:

Ні, не йди, не лишай мене кохання,
Я прошу, залишись зі мной в останнє,
Ну, чому - наливаєш болем крила?
Ну, чому - милий мій мені не милий?



Куди все поділось, що ми будували?
Де час, коли мі так безтямно кохали?
Чому все так вийшло? Де все розгубили?
А, може, то звичка і ми не любили?

Приспів:

Ні, не йди, не лишай мене кохання,
Я прошу, залишись зі мной в останнє,
Ну, чому - наливаєш болем крила?
Ну, чому - милий мій мені не милий?



Ти все розумієш і болем пройнятий,
Ти поруч, в сусідній холодній кімнаті,
Ти хочеш піти, але сили не маєш,
Я вже не кохаю, а ти ще кохаєш...

Приспів:

Ні, не йди, не лишай мене кохання,
Я прошу, залишись зі мной в останнє,
Ну, чому - наливаєш болем крила?
Ну, чому - милий мій мені не милий?


Рецензии