Моя печаль
Ніхто й ніколи не повірить,що я сумую й я одна
Вслухаюся в нічну завію
Мете,кружляє заметіль
Та я прикинутись зумію
Що я весела...і печаль
Мене тривожити не сміє.
так важко стримувать себе,
Й сміятися...бо ж серце плаче!
Та хай це буде лиш моє
І цього хай нІхто не ,бачить.
Свидетельство о публикации №110033109276
С теплом
Селивёрстова Ольга 30.04.2010 17:56 Заявить о нарушении