Забула...

Забула-все,що було.
Намріяла-чого нема.
Чого хотіла-не досягнула.
Що не хотіла-досягла.
Не вберегла-кого любила.
Кого не люблю-прийняла.
І не тому,чийому серцю мила,
Я своє серце віддала.
Пишу...А може не писати?
Читати будуть?Певно ні.
Та я пишУ:щоб далі жити.
Не знаю-правильно,чи ні?


Рецензии
Дуже гарно, Людмила и дуже правильно. С улыбкой

Нэлли Иванова   19.04.2010 16:01     Заявить о нарушении