Оце моe божевiлля знайомтесь!

Оце  моє божевілля – знайомтесь!
Перманентний стан творення тексту!
Постійні думки про дім та дію...
А ще про роботу
Про друзів
Про рідних
Погоду
Тварин
Рослин
Літературу
Про джаз
Про каву
Про скульптуру
Мускулатуру
Архітектуру
Макулатуру
І ще про безліч речей
Що вкладають у ємність
Під назвою
Життя
А я?
Я знаю про своє божевілля
І хоча воно моє
Щось у ньому таки є
Забрати - не заберуть
Хоча...
Приїхати за мною –
Не приїдуть
Хоча...
Зв’язати – не зв’яжуть
За що?
За те, що знаю:
Вогонь душі буває холодним
А лід серця пекучо-гарячим
Чи може за те, що
Вірю безумовно у людей
Божевілля...
Отак воно моє божевілля...
Весна
Творчість
Робота
Думки про волю чи то пак свободу
Але від кого, до кого і для чого?
Вона ж визначена довжиною ланцюга
Ота свобода
А воля
Безмежно божевільна всередині нас
Не потребує ніяких «але», «або»
Чи прикрас...
Раптовій спокій –
То примара
Мені так не можна
Без божевілля я не я
Оце і є моя течія...
Оце моє божевілля – знайомтесь!
За тим трикрапка...
І безліч історій
З амбулаторій
Прерій
Гір
Морів
Озер
В профілакторій...
За жовті двері
За зелені вікна
У рожеві стіни
Але не тут
Не зараз
І не сьогодні
Ви згодні?
А якщо не згодні
мені до того справа є
Беріть своє
І не беріть моє
Бо оце божевілля – МОЄ...


Рецензии
Таке воно цiкаве, твое божевiлля...
Очень понравилось!

Божевiлля - это как божья воля...

Ленора Борисовна   11.09.2011 19:47     Заявить о нарушении
чудове ттрактування =) божевілля - Божа воля - смакую кожним словом =)
дякую за таку інтерпритацію.
з повагою, ...

Катерина Гвоздева   12.09.2011 10:22   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.