Очi

Ті очі, як океани,
Де бурі змінюють штилі.
Їх музика бездоганна,
Їх чари, мов диво-зілля.

Я в них, як в казкових хащах,
Метеликом мрій літаю.
Що є в цьому світі краще,
Ніж щастя мого дивокраї?

Ті очі, як в небі зорі,
Як проліски мрій таємних.
Пірнати у цьому морі
І боязко, і приємно.

Їх музика бездоганна,
Їх чари, мов диво-ночі.
Прямую я крізь омани
Туди, де горять ті очі.

Цілунком торкнусь тендітних
З єдиним палким бажанням,
Що в них до небес розквітне
Велике твоє кохання.


Рецензии