Фантастичний вечир

Березень - місяць весняний,
Перший місяць весни.
Проліски,крокуси розквітають
Мов казкові очі весни.

У призахіднім світлі сонця
Голубіють квіти-озерця,
Причаровують мою душу,
Зачаровують моє серце.

Денне світло уже зникає,
Горизонт багряним покрився,
Фантастичний вечір зникає,
Так як він і з"явився.


Рецензии