Моя кохана...

Пишу первый раз на украинском...
Моя кохана дивчина,
Яскрава така,
Добра така,
Що я без тебе робив,
Без пестощив твоих,
Краса твоя Олена,
Невмируща,
руки мои тремтять,
Я бажаю тебе обийнять,
И нижно поцилувать!!!!!!!!!!!


Рецензии