Дзига

Виром часу в темпі presto
Розкрутило, наче дзигу,
Розтопило в серці кригу –
І бринять весни оркестри.

Все душею охопити,
Все зробити
не встигаю,
Й невблаганний час благаю:
Не суши весняні квіти!..

                31.03.90.


Рецензии