Почуття

Де ж ти, моє натхнення –
Настрію мій весняний?
Примхою сьогодення
Тане моя жага.
Тане, як казка ночі,
Променем осіянна…
Серце моє шалене,
Що в тобі так зітха?

Вітер який роздмухав
Полум’я-почуття?..
Літ швидких завірюха
Все змете в небуття…

                29.03.90.


Рецензии