Шмат сиру
кортiло
шмат сиру вiдiбрати в
птаха? -
На гiлцi мовчки ж та
сидiла...
Чи може десь послала
нах.й? -
...усi ж ворони
балакучi,
кмiтливi, на блискуче
падкi!
Чомусь отi питання
мучуть
i не знаходжу я
розгадки...
А може щось лисиця
знала
(усе вiдверто дуже
просто -
плутницю якось
на"бали!)
i то була -банальна
помста.
:))
Свидетельство о публикации №110033101155